Перед Різдвом на Тернопільщині різко похолоднішає

На Тернопільщину йде похолодання. До Святвечора і Різдва в регіоні значно знизяться температурні показники, – кажуть метеорологи. Безпосередньо на свята передбачають більше десяти градусів морозу.

 

У передсвятковий період в Україні сніжитиме. Найбільш інтенсивні опади передбачають у західному регіоні.

 

«З 3 січня у більшості регіонів передбачається морозяна погода. Загалом у четвер до України заходить похолодання. Температурні показники знижуватимуться у більшості регіонів. Упродовж доби очікується коливання температурних показників  від двох до шести градусів морозу. Не обійдеться і без опадів. Сніг випадатиме вночі в більшості областей, окрім Півдня. А вдень 3-го січня активно підсніжуватиме у західних областях. Надалі похолодання посилиться.  І на Святвечір та Різдво може врізати до -8 -11 градусів! Тому нагадую – пора витягати святкові вовняні хустки та плахти», – повідомляє синоптик Наталка Діденко.

 

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру,  січень на Тернопільщині буде прохолодним. Очікується більше снігопадів, а також значні заморозки.

 

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

Наслідки вибуху у тернопільському гуртожитку (Наживо)

Наступна стаття

Одного із потерпілих від вибуху у тернопільському гуртожитку оперують третю годину (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.