«Поки ми тут, будуйте Україну!»: Військові зі Сходу привітали з Новим роком (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=155&v=aLblW-mfPh0
 

Вперше за п’ять років і в найгарячіших точках фронту з’явилися новорічні ялинки. Їхня головна прикраса – побажання та привітання для військових з усієї України. Про це йдеться в описі до опублікованого на YouTube відео, пише zik.ua.

 

«За роки допомоги військовим, я знав, що на фронт доставляють що завгодно, але не новорічні ялинки, хоча нашим хлопцям і дівчатам так само хочеться свята, як і усій Україні. Тому ми запропонували користувачам соцмереж написати 1000 привітань для наших військових. Переписали ці побажання на листівки і прикрасили ними 100 новорічних ялинок. Достатньо подивитися відео, щоб зрозуміти, що іноді маленька річ, маленька ялинка може виявитися для когось справжнім новорічним дивом». – розповіла організатор акції Владислав Чечоткін.

Попередня стаття

«Очікуємо нового президента та повернення заробітчан», – тернополяни про 2019 рік (Відео)

Наступна стаття

Тернополян запрошують на масове виконання коляди

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.