«Очікуємо нового президента та повернення заробітчан», – тернополяни про 2019 рік (Відео)


 

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах. Аби для нових досягнень знайшлося більше місця, варто підводити підсумки року, що минає. Проте також варто будувати плани. Астрологи вважають, що рік Жовтої Земляної Свині стане найсприятливішим для підведення підсумків та вирішення старих проблем. Очікується, що наступний рік буде яскравим, активним та творчим. Завдяки своїй невеликій легковажності, у рік Свинки люди стануть менше замислюватися над завтрашнім днем і більше цінувати сьогодення.

 

Що очікують тернополяни від 2019 року – дивіться у проекті  «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Топ-5 новорічних фільмів для всієї сім’ї: підбірка Маші Єфросиніної

Наступна стаття

«Поки ми тут, будуйте Україну!»: Військові зі Сходу привітали з Новим роком (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.