Священик з Лановець проводить екскурсії містом онлайн (Відео)

 

Священик з Лановеччини Олексій Філюк неодноразово дивував своїми відеоблогами. Часто панотець у прямих ефірах співає. Нещодавно підірвав мережу і за кілька тижнів зібрав десятки тисяч підписників своїми відео з приготування трапези. Готує він часто за простими рецептами та з доступних продуктів.

 

Як знімає себе сам у соцмережах Олексій Філюк розповів знімальній групі ТСН. А нині здивував своїх підписників екскурсією Ланівцями. Він за кермом свого авто розповідає про визначні місця свого міста.

 

Зазначимо, сам священик з маленького села Шушківці, там має свою парафію.

Попередня стаття

Медові пряники тернополянки Лесі Кінаш зберігають, бо шкода їсти (Відео)

Наступна стаття

Працюючим батькам компенсують частину витрат на послуги няні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.