Міністр розшукує жінку, яка впала з полиці у потязі біля Тернополя

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян прокоментував інцидент з падінням полички на пасажирку потягу «Київ-Рахів» 22 грудня. За його словами, розслідування усе ще не завершено, а сам інцидент нагадує події детективного роману.

 

 

«Зараз цей випадок розслідується, в мене була окрема розмова з «Укрзалізницею» з цього приводу. Воно взагалі нагадує якісь такі події в «Східному експресі» (детективний роман письменниці Агати Крісті)», – зазначив він в інтерв`ю “Радіо Свобода”. За словами міністра, розслідування гальмує і той факт, що другу жінку, імовірно причетну до інциденту, не вдається розшукати.

 

«Розслідування ще не завершене, бо цю пасажирку, яка начебто впала, досі знайти не можуть. І хто падав і чи падав узагалі, як це було – дуже дивно. Ну точно людина собі такі травми самостійно не могла завдати. Ще раз приношу вибачення перед нею і перед родиною. Я сподіваюсь таки, що ми чітко з’ясуємо до кінця і «Укрзалізниця» публічно затвердить, що дійсно відбулося», – підсумував Омелян.

 

Нагадаємо, наприкінці грудня стало відомо, що у потягу Київ–Рахів одна з пасажирок дістала важкі травми, бо на неї впала верхня полиця з іншою пасажиркою. Жінці довелося зробити операцію.

Попередня стаття

На Тернопільщині діють 247 стаціонарних пунктів обігріву (Оновлений список)

Наступна стаття

Графік Різдвяних богослужінь в головних храмах Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.