Через скрутне матеріальне становище молодий тернополянин пішов на злочин

У Тернополі правоохоронці впіймали чоловіка, який проник до магазину та намагався викрасти гроші з касового апарату. Про злочин поліціанти дізналися завдяки спрацюванню системи охорони, що була встановлена у приміщенні торгівельного об’єкту.

 

Побачивши людей у формі, зловмисник намагався втекти, але одразу ж був затриманий. Крадієм виявився 29-річний місцевий житель. Він вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, адже в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

 

Підозрюваний зізнався, що на злочин його підштовхуло скрутне матеріальне становище, то ж повертаючись додому вирішив накриміналити. Зловмисник, озброївшись пляшкою, розбив скло вхідних дверей, проник до магазину та намагався заволодіти грошовими коштами з каси.

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – “Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.” Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У лікарні помер військовий, який підірвався на гранаті у гуртожитку в Тернополі

Наступна стаття

На Тернопільщині бус наїхав на чоловіка, потерпілий помер

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.