У лікарні помер військовий, який підірвався на гранаті у гуртожитку в Тернополі

У лікарні помер військовий Михайло Башаєв, який підірвався на гранаті у гуртожитку в Тернополі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Юра Сем.

 

“Після нещасного випадку, та пяти діб боротьби за життя, відійшов у вічнісь Башаєв Михайло Віталійович друг Шаміль…спи друже спокійно…земля тобі пухом…Подяка лікарям, Тернополянам та всім небайдужим людям, які долучились до його порятунку”, – написав Юрій Сем. 

 

Нагадаємо, 2 січня у Тернополі п’ятеро чоловіків вирішили продовжити святкування нового року. Проте зустріч завершилася фатально. Йдучи в гості, один із них прихопив з собою гранату, яка згодом вибухнула. Постраждали троє: у двох були важкі поранення, їх госпіталізували у лікарню.  Третій потерпілий помер одразу ж на місці пригоди.

 

42-річного Михайла Башаєва, після переведення на штучну вентиляцію легень, прооперували. Він перебував у комі. Дізнатися більш детально та переглянути відео Ви можете Тут.

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Михайла Башаєва. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

У Тернополі військові влаштували флешмоб біля головної ялинки (Відео)

Наступна стаття

Через скрутне матеріальне становище молодий тернополянин пішов на злочин

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.