На Тернопільщині передбачають до 17-ти градусів морозу

 

Тріскучі морози передбачають метеорологи до кінця тижня на Тернопільщині. Упродовж доби вночі стовпчики термометрів знижуватимуться до 17-ти градусів морозу. Вдень також зберігатимуться мінусові температурні показники.

 

Як повідомила метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Софінська, до десятого січня Тернопільщина перебуватиме під впливом антициклону. Відтак найближчими днями обійдеться без опадів. Проте на дорогах може утворюватися ожеледиця.

 

«Упродовж доби погодні умови на Тернопільщині зумовлюватиме вплив антициклону. Відтак у цей період істотних опадів не передбачається. Однак на автошляхах може утворюватися ожеледиця. Вітер південний 5-10 метрів за секунду. Температурні показники вночі знижуватимуться до 12, місцями 17 градусів морозу. Вдень також зберігається морозяна погода. Стовпчики термометрів коливатимуться від 7 до 12 градусів нижче нуля», – повідомила метеоролог обласного гідрометцентру Оксана Софінська.

 

За словами народного синоптика Наталки Діденко, холоднеча в Україні протримається ще кілька днів. Далі температура повітря поступово підвищуватиметься.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Тернопільські поліціанти долучилися до різдвяної коляди (Відео)

Наступна стаття

Майже півсотні курсантів проходитимуть практику в поліції Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.