У Тернополі одночасно колядують понад тисяча людей (Наживо)


Донести українську різдвяну пісню до тих, хто далеко від дому, в черговий раз взялися тернополяни. Сьогодні, як і минулоріч, вони знову колядують. До енергійної та радісної коляди приєдналися й журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”.

 

Переглянути відео, яке транслюємо НАЖИВО, Ви також можете на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

Нагадаємо, минулоріч у Тернополі був вперше організований флешмоб «Україна для тебе». Захід поєднав не лише мешканців міста, а й районів та областей. В одному із торгівельних центрів учасники співу розійшлись по різних куточках. Починаючи співати, вони однин за одним об’єднувались, доповнюючи голоси у спільному виконанні. Зібравшись наприкінці навколо ялинки у центрі закладу, у святковій атмосфері та вишиванках понад сотня людей  виконали різдвяну коляду.

Попередня стаття

Для маленьких тернополян поліціанти організували акцію “Різдво з копами” (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські поліціанти долучилися до різдвяної коляди (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.