На Тернопільщині від обмороження і травм помер переселенець з Донбасу

На Тернопільщині помер переселенець з Донбасу. Чоловік потрапив до Теребовлянської лікарні із закритою-черепно-мозковою травмою, забоєм грудної клітки та саднами обличчя. Також у постраждалого медики зафіксували обмороженням обох стоп, загальне переохолодження і двосторонню пневмонію. Врятувати життя не вдалося, потерпілий помер.

 

За попередньою інформацією, загиблий – переселенець з Донбасу. Чоловік разом зі своїм земляком спочатку мешкав в Братерському домі. Проте там існували певні правила – жити без алкоголю та куріння. Чоловіки цього не дотримувалися і за власним бажанням покинули будівлю.

 

Східняки оселилися в закинутому будинку. Вели бродячий спосіб життя. Травми на тілі односельчанина його товариш пояснив падінням зі сходів.

 

Так це чи ні і що сталося насправді – встановить слідство та судово-медична експертиза. Даний факт внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 частина 1 ККУ – Умисне легке тілесне ушкодження. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині лютуватиме черговий атмосферний фронт

Наступна стаття

Чоловік не знає хто він: тернополян просять допомогти впізнати

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.