Неподалік Тернополя швидка застрягла в снігу, прямуючи на виклик

17 січня о 03:04 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про те, що на польовій дорозі поблизу с. В. Гаї сніговому заметі загруз автомобіль екстреної медичної допомоги. Службовий транспорт прямував на виклик до важкохворого 58-річного чоловіка.

 

 

На допомогу бригаді екстреної медичної допомоги вирушили співробітники ДСНС. На місце події залучалось рятувальне відділення АРЧ АРЗ СП Управління, в складі двох автомобілів «ГАЗ-2705 АРА-М» та тягача «УРАЛ – КТЛ».

 

 

Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу надано допомогу у транспортуванні лікарів до хворого, а також вжито заходів для вивільнення карети екстреної медичної допомоги зі снігового замету на розчищену ділянку дороги. Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині іномарка в’їхала в КамАЗ, пасажирка легківки – в реанімації

Наступна стаття

Тернополянка поділилася враженнями від концерту, квитки на який подарував “МедіаТОР”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.