Завдання нового президента – запустити економіку, – Юлія Тимошенко (Відео)


На сьогодні в Україні сформована команда, яка має план відродження та стрімкого розвитку держави. Про це Юлія Тимошенко заявила під час ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

 

«Через 27 років у нас вже немає часу на експерименти, щоб знову і знову програвати свою країну. Ми – покоління, яке сьогодні може побудувати свою Україну. У нас все для цього є – люди, інтелект, ресурси», – наголосила лідер «Батьківщини».

 

Юлія Тимошенко зауважила, що вже три роки понад 100 експертів працюють над розробкою Нового економічного курсу України: «Це той інтелектуальний ресурс країни, який дасть нам шанс, а ми, політики, виконаємо це по пунктах. Це шлях становлення, успіху та відродження».

Попередня стаття

19 січня – Хрещення Господнє

Наступна стаття

На Тернопільщині у пожежах загинуло четверо людей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.