На Тернопільському ставі виявили 22 рибалок-порушників, п’ятеро з них сплатять штраф

Впродовж минулого тижня під час рейдів інспектори управління виявили на Тернопільському ставі 22 порушників, 17 з яких – ловили рибу на території зимувальних ям. На порушників оформлено адміністративні протоколи за ст.  85 ч. 3 КУпАП. Окрім цього,  за відсутність рятувальних жилетів ще п’ятеро рибалок сплатять штрав – від 340 до 1360 гривень.

 

Нагадаємо,  відповідно до вимог Правил благоустрою м. Тернополя, під час перебування на льоду кожний рибалка повинен мати з собою рятувальний жилет та лінь довжиною 15-20 м з петлею на одному кінці і вантажем вагою 400-500 г на іншому кінці. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

На Бережанщині перекинулося авто. Двоє з п’яти постраждалих у важкому стані

Наступна стаття

Українські школярі влаштували флешмоб на підтримку рідної мови (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.