У Великій Березовиці від пострілу в голову загинув бізнесмен

Повідомлення про труп чоловіка, 1967 року народження, зі слідами вогнепального поранення надійшло на лінію 102 від лікаря бригади швидкої допомоги. Загиблого 21 січня близько 19:00  знайшла  його громадянська дружина. Чоловік знаходився в підвальному приміщенні будинку в селищі Велика Березовиця Тернопільського району.

 

При попередньому огляді тіла з’ясувалося, що вогнепальне поранення чоловік отримав у ліву скроневу частину голови. Поруч з ним правоохоронці знайшли вогнепальну зброю – карабін “Сайга-410К”, зареєстрований на загиблого, а також кулю та гільзу.

 

Слідів проникнення в будинок чи будь-яких пошкоджень дверей та вікон оперативники не виявили. Відсутні на місці події і сліди боротьби. Була біля чоловіка і передсмертна записка, в якій він просить нікого не звинувачувати у власній смерті, а свій вчинок пояснює тим, що заплутався у житті.

 

Правоохоронці даний факт внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік вдерся у чуже помешкання та погрожував вбивством

Наступна стаття

У Тернополі померла іноземна студентка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.