У Кременці ліквідували нелегальну автозаправку

Нелегальну міні заправку, яка функціонувала з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, виявили правоохоронці на околиці Кременця. Не маючи відповідних дозвільних документів, там торгували дизельним пальним. Ціни пропонували нижчі, ніж на легальних заправних станціях, тому покупців не бракувало.

 

Особа, що працювала на автозаправці, не мала жодних дозвільних документів на торгівлю пальним і не була зареєстрована як фізична особа підприємець. Під час обшуку вилучили близько двох тон дизпалива та спеціалізоване обладнання.

 

Зараз правоохоронці встановлюють особу, яка організувала підпільний бізнес. Відомості за даним фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 272 ККУ – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Тернопільська учасниця “Х-фактора” спростовує всі звинувачення і погрожує судом за наклеп

Наступна стаття

У Тернополі горить тролейбус (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.