Викрадену на Львівщині іномарку знайшли в Тернополі (Відео)

У Тернополі патрульні знайшли авто, викрадене у Львівській області 21 січня близько 23:00 години. Розшукуваний “BMW X5”  інспектори помітили вже за годину на вулиці Руська.  На вимогу правоохоронців зупинити авто водій не реагував, збільшуючи швидкість. Порушуючи правила дорожнього руху, зловмисник почав втікати. Зупинили атівку на вулиці Бережанська шляхом блокування . Документів , що посвідчують особу та документів на транспортний засіб у керманича не було.  В салоні, окрім водія, перебував пасажир. 

 

Втановлено, що за кермом BMW перебував нетверезий 24-річний житель Львівської області. Чоловік відмовився проходити огляд, а у медичному закладі результат на табло алкотестера показав 0.33 проміле (допустима норма алкоголю – 0.2 проміле).

 

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів.). На місце події також викликали слідчих для встановлення усіх деталей справи.

Попередня стаття

У Тернополі суд виправдав головного лікаря, обвинуваченого у корупції

Наступна стаття

Тернопільська учасниця “Х-фактора” спростовує всі звинувачення і погрожує судом за наклеп

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.