У нічному клубі Тернополя п’яні молодики побили правоохоронців

фото з відкритих джерел

Трьом молодикам, 29, 22 та 21 років, загрожує ув’язнення. Затримані побили працівників правоохоронних органів в одному із нічних клубів Тернополя. В заклад інспектори прибули на виклик. Втихомирюючи дебоширів, вони отримали травми різного ступеня важкості. 

 

Інцидент трапився 23 січня близько другої години ночі. Екіпаж поліцейських виїхав на місце спрацювання тривожної кнопки УПО в один із розважальних закладів Тернополя. Там група осіб поводилася неадекватно, на зауваження не реагували. Після того, як в приміщення зайшли правоохоронці, вони накинулися на них і почали бити.

 

Дебоширів згодом вдалося заспокоїти. Їх затримали відповідно до статті 208 КПК та доправили до відділку. Поліцейські ж проходять судово-медичну експертизу.

 

Нападники вину визнають і оправдовують свої дії впливом алкоголю. Чоловікам оголосили підозру та вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

 

Кримінальне провадження відкрили за статтею 342 частина 2 – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та 345 частина 2 – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Театральному майдані демонтовують головну ялинку Тернополя

Наступна стаття

Винуватець смертельної ДТП на Злуки може вийти із СІЗО за півмільйона

One Comment

    Avatar
  • Ууукраіннна

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.