Винуватець смертельної ДТП на Злуки може вийти із СІЗО за півмільйона

 

Сьогодні у залі Тернопільського апеляційного суду обирався запобіжний захід винуватцю смертельної ДТП на вулиці Злуки. Нагадаємо, ДТП сталося опівночі 29 грудня. Як вже повідомляв МедіаТОР, на проспекті Злуки під колеса Тойота RAV4 потрапив 27-річний тернополянин.

 

Чоловік переходив дорогу на нерегульованому освітленому пішохідному переході, коли на нього наїхала автівка. За словами очевидців, у потерпілого переломи рук та ніг. Чоловіка госпіталізували, проте травми виявилися несумісними з життям – він помер у лікарні. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

Члени ВГО «Автомайдан» були очевидцями ДТП та кажуть, що ймовірно за кермом Тойота RAV4 сидів названий син відставного генерала міліції.

 

– До приїзду поліцейських водій  Тойота RAV4  – 27-річний тернополянин перебував на місці події. У нього відібрано взірці крові в Тернопільському наркологічному диспансері для перевірки на вміст алкоголю. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Правоохоронці ретельно провели огляд місця ДТП. Автомобіль помістили на арешт майданчик, – кажуть правоохоронці.

 

Сьогодні в Тернопільскому апеляційному суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді застави 501 тис. грн. Під час засідання винуватець попросив вибачення у батьків та родичів за скоєне. Проте ті, незадоволені результатами судового засідання. Кажуть, сина їм не повернути, то й винуватець не повинен бути на волі. Підозрюваний наголосив, що не збирається тікати з країни, адже у нього вагітна дружина та хвора мати. Наразі триває слідство.

 

Попередня стаття

У нічному клубі Тернополя п’яні молодики побили правоохоронців

Наступна стаття

На Тернопільщині сільський голова підробив документ та привласнив майже 1 га землі

One Comment

    Avatar
  • Невірте йому мама заплатить заставу за нього і він виїде в Америку до свого рідного батька для них ці гроші копійки а синочок буде вільний

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.