Наступного тижня на Тернопільщину прийде потепління

З вівторка на Тернопільщині передбачають більш теплу погоду. За прогнозами синоптика Наталки Діденко, упродовж наступного тижня стовпчики термометрів сягатимуть вище нуля, відтак спостерігатиметься плюсова температура повітря, лише вночі можливі незначні “мінуси”. Проте упродовж наступної доби жителям краю ще дошкулятимуть сильні морози, а на дорогах утворюватиметься ожеледиця.

 

«Понеділок в Україні ще буде холодним. Найближчої ночі передбачається до -10 градусів! Завтра вдень морози слабшатимуть. Вдень передбачається усього -3 -4 градуси. Обійдеться без опадів, загалом буде сухо та слизько. А з вівторка і далі по тижню спостерігатиметься відлига, сирість і навіть вдень стовпчики термометрів сягатимуть «плюсів». Відтак вже зовсім скоро буде значно тепліше», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

 

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, погода останніми днями січня буде досить мінливою. В загальному спостерігатиметься тенденція до потепління. Опадів поменшає, натомість прийде відлига.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Інтернет, фільми та прибирання », – тернополяни про зимові вечори (Відео)

Наступна стаття

Сквер на вулиці Миру продовжують забудовувати (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.