Сховок з наркотиками та понад кілограм марихуани знайшли у двох жителів Борщівщини

Під час санкціонованого обшуку в помешканні жителя одного із сіл Борщівщини поліціанти виявили сховок з наркотичною сировиною. У чоловіка вилучиои кілька згортків з синтетичною речовиною білого кольору та дрібно подрібненою речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору, схожою на марихуану. Окрім цього, заборонену речовину правоохоронці знайшли  ще в одного місцевого жителя. Він зберігіав у своїй домівці понад кілограм речовини рослинного походження, схожої на марихуану.

 

Вилучену сировину направили для проведення експертизи у Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Правоохоронці встановлюють звідки у чоловіків наркотичні речовини, з якою метою зберігали, а також перевіряють їх на причетність щодо можливих фактів реалізації наркотиків. Відомості за даними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Через незаконні дії посадовця з Тернопільщини держава недоотримала кілька мільйонів гривень

Наступна стаття

У Теребовлі потерпілий разом з товаришем влаштували погоню за злочинцями

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.