У Теребовлі потерпілий разом з товаришем влаштували погоню за злочинцями

Трьох уродженців Грузії затримали правоохоронці Теребовлянщини при спробі втечі з місця злочину. Затримати зловмисників допоміг потерпілий, який помітив чоловіків у момент грабежу та разом з товаришем почали їх переслідувати.

 

Подія трапилася 26 січня у Теребовлі. Приватний підприємець припаркував автомобіль марки VOLKSWAGEN CRAFTER біля магазину. Повернувся до транспорту за кілька хвилин і помітив, що з авто виходить двоє невідомих, а в руках одного з них його барсетка. Потерпілий кинувся до злодіїв. Після того, як він забрав свою власність, вирішив затримати підозрюваних. Проте в цей момент до дуету на допомогу підбіг ще один іноземець і вони втрьох почали тікати, сівши в автомобіль на литовських номерах.

 

Інцидент помітив товариш потерпілого, який проїздив поруч. Вони разом почали наздоганяти втікачів. Зловмисники почали втікати у напрямку Теребовлянської Дружби. Про це теребовлянці повідомили у поліцію. Відтак, патрульні, перекривши дорогу, вже чекали на втікачів. Автомобіль зупинили, підозрюваних затримали.

 

Іноземців перевіряють на причетність до інших злочинів. Триває слідство. Співпрацювати зі слідством грузини відмовляються. Їм інкримінують 2 статті кримінального кодексу України – замах на грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб відповідно до статті 15 частина 2 та 186 частина 2. За попередніми даними, грабіжники в салон автомобіля проникли, зламавши замок водійських дверей. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Сховок з наркотиками та понад кілограм марихуани знайшли у двох жителів Борщівщини

Наступна стаття

Неподалік Тернополя ДТП: водій задрімав за кермом і врізався у маршрутку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.