У Тернополі нетверезий водій намагався підкупити патрульних

У Тернополі водій намагався уникнути відповідальності за кермування автівкою у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху. Чоловік пропонував патрульним, які його затримали, хабара.

 

Подія трапилася 27 січня. На лінію «102» надійшло повідомлення від невідомого про те, що вулицями Тернополя роз’їжджає водій, який порушує правила дорожнього руху. Обстежевши вулиці та прилеглі території, патрульні виявили вказаний автомобіль марки ВАЗ-2107. Під час спілкування з кермувальником, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Тест алкопристрою «Драгер» показав результат 2,07 проміле алкоголю в крові.

 

Тернополянин відразу почав пропонувати правоохоронцям неправомірну вигоду в розмірі 200 гривень задля уникнення відповідальності. На зауваження патрульних він не реагував, натомість продовжив пропонувати більшу суму. Згодом  порушник підійшов до службового автомобіля та кинув 600 гривень на пасажирське сидіння. Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу, аби задокументувати факт правопорушення.

 

Тернополянин свою провину визнав. Тепер він відповідатиме перед законом відповідно до частини 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Підгайцях з балкону випала неповнолітня, дівчина у важкому стані

Наступна стаття

За водія, який насмерть збив тернополянина, внесли півмільйона застави. Чоловік вже вдома

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.