На Тернопільщині товариство незаконно зайняло більше 30 гектарів землі

На Тернопільщині прокуратура вимагає звільнити самовільно зайняту земельну ділянку площею 31 га, вартістю майже 2 млн грн. Позовну заяву в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до одного із сільськогосподарських товариств про повернення самовільно зайнятої земельної ділянки вже направлено до Господарського суду Тернопільської області.

 

Встановлено, що товариство використовувало земельні ділянки без правовстановлюючих документів. За позовною заявою судом відкрите провадження.   Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Поліція Тернопільщини аполітична і це основне правило, яке ніхто порушуватиме, – Олександр Богомол (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин виграв у розіграші від «МедіаТОРа» квитки на виставку рослин-хижаків (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.