Тернополянин виграв у розіграші від «МедіаТОРа» квитки на виставку рослин-хижаків (Фото)

 

Тернополянин Сергій Пех  взяв участь у розіграші квитків від Першого інтернет- телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» на єдину в Україні виставку рослин-хижаків.

 

Розіграш відбувся 28 січня на сторінці «МедіаТОР» у Фейсбук за допомогою програми RANDOM.ORG. Сьогодні щасливець забрав свої квитки.

 

– Часто беру участь у подібному та вже не вперше виграю, – розповідає переможець розіграшу Сергій Пех. – Дуже зацікавила інформація про рослин, що споживають комах. Це досить незвично. Дякую, «МедіаТОРу», що тепер матиму змогу відвідати унікальну в Україні виставку.

 

Як уже розповідав «МедіаТОР», у місцевому торговому центрі діє виставка рослин-хижаків. Понад 50 екзотичних вазонів привезли з Кривого Рогу. Диво-рослини родом із Африки, Південної Америки та Австралії.

Попередня стаття

На Тернопільщині товариство незаконно зайняло більше 30 гектарів землі

Наступна стаття

В тернопільських аптеках немає вакцини від кору

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.