На Тернопільщині від живої новорічної ялинки відмовлятись не хочуть

Лісові господарства Тернопільщини продали понад 8 тисяч сосен і ялин під час новорічних свят 2018-2019 років. Про це повідомив головний спеціаліст лісового та мисливського господарства Андрій Маланчук. Цьогоріч жителі області принесли в оселі на 2 тисячі більше зелених красунь, ніж минулого року – в грудні 2017-го придбали 4212 дерев. 

Найбільші запити на хвойні дерева в Бережанському, Чортківському та Бучацькому лісгоспах – там плани продажів перевиконали. Менші в Кременецькому і Тернопільському. Як і щороку, хвойні дерева вирубували незаконно 8 затриманих осіб заплатили адміністративні штрафи. 

Попередня стаття

В Україні паралельно діятимуть одразу два види субсидій

Наступна стаття

На Тернопільщині замерз найбільший рівнинний водоспад (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.