На Тернопільщині сільський голова отримав 3500 доларів хабара

На Тернопільщині правоохоронці задокументували факт вимагання та одержання сільським головою неправомірної вигоди у 3500 доларів США. 

 

Встановлено, що сільський голова вимагав від громадянина гроші за сприяння у вирішенні питання про надання в оренду земельної ділянки у розмірі 10 га на території одного із сіл Бережанського району для ведення підприємницької діяльності.

 

Зловмисника затримано «на гарячому» під час одержання грошей. Триває розслідування за ч.3 ст. 368 КК України (Одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, з використанням наданої йому влади, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище)

Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Правоохоронці встановили власників тернопільського АТП (Наживо)

Наступна стаття

Поліцейські можуть придбати власне житло, сплативши лише 60% його вартості

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.