Отруєння собак у Заліщиках: тварини вмирали у конвульсіях на очах у жителів (Відео)

Доброго вечора. У мене просто немає слів! Наскільки я обурена, – написала на сторінці у Фейсбук Світлана Зайцева. У своєму пості дівчина розповіла про те, як у Заліщиках борються із безпритульними собаками. За її словами, тварин отруюють і залишають вмирати у страшних конвульсіях просто посеред міста.

 

“Ми збираємо гроші на стерилізацію собак, вже є на 4 собаки, вже поставили дві скриньки, договорилися із ветеринаром. А наша “вельмишановна влада” у м.Заліщики мало того, що нічого не робить. То дозволяє собі порушувати закон і травити собак. Яке ви маєте на це право?! Прошу максимально поширювати. Поки будуть байдужі і жорстокі, у нашій державі не зміниться нічого! Стаття 18, ККУ забороняє отруювати собак. Вони помирають в агоніях. Люди, де ваша душа!?”, – написала Світалана Зайцева.

Попередня стаття

Поліцейські можуть придбати власне житло, сплативши лише 60% його вартості

Наступна стаття

Тернопіль увійшов у ТОП-5 українських міст за рівнем прозорості місцевих бюджетів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.