Термінової допомоги потребує 19-річний шумчанин

Операції з пересадки нирки потребує 19-річний шумчанин Ігор Собчук. Її вартість – 60 тисяч євро. Кошти на операцію виділило Міністерство охорони здоров’я. Проте, поки хлопець очікує у черзі, йому необхідне дороге лікування. Тричі на тиждень він проходить процедуру гемодіалізу у Тернополі. Окрім цього, задля підтримки організму він приймає багато уколів та препаратів, для купівлі яких потрібні гроші. З проханням допомогти юнакові до жителів Тернопільщини звернувся о.Олексій Філюк.

 

– Друзі при можливості допоможімо хлопцеві, у нього не працюють нирки, він три рази на тиждень їзде у Тернопіль і проходе процедуру гемодіалізу, йому потрібна пересадка нирки в Білорусії, вона коштує 60000 тисяч євро, ці гроші виділилило Міністерство охорони здоров’я. На даний момент він стоїть в черзі в Мінську на пересадку нирки.А зараз приймає багато дорогих уколів,та різних препаратів щоб підтримувати здоров’я, якщо маєте можливість то підтримаймо!!!! Хлопець живе у с.Мізюринці Шумського р-й, і тричі в тиждень їде через Ланівці у Тернопіль на гемодіаліз, – написав о.Олексій Філюк.

 

Приватбанк

карточка №4149 4991 1536 7490.

Собчук Ігор Ігорович – батько Ігоря Собчука

Попередня стаття

У Раді зареєстрували законопроект про заборону пластикових пакетів

Наступна стаття

На Тернопільщині шукають героїв для відомого телепроекту, приз – 50 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.