На Тернопільщині шукають героїв для відомого телепроекту, приз – 50 тисяч гривень

На Тернопільщині канал СТБ шукає нових героїв для програми “Хата на тата”. За те, що чоловік залишиться вдома господарювати і виконає усі обов’язкові завдання родина отримає 50 тисяч гривень. Дружина у цей час відпочиватиме далеко від дому.

 

– Шукаємо героїв для наступного сезону реаліті “Хата на тата”. Жінка, заклопотана домашнім побутом та господарством їде на відпочинок (За рахунок телеканалу СТБ). Чоловік залишається вдома з дітьми та виконує жіночу роботу. Виграш 50 000 гривень. До розгляду приймаються родини в яких не менш ніж двоє дітей (не має значення дитина ходить у дитсадок, чи навчається в інституті). Бажаючих прийняти участь прохання надсилати номери телефонів особистим повідомленням, – написала у соцмережі Фейсбук сценарист телеканалу СТБ Наталія Переверзева.

Попередня стаття

Термінової допомоги потребує 19-річний шумчанин

Наступна стаття

Теребовлі – об’їзну: тернополянин подав петицію до Президента України

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.