Для безкоштовного перевезення людей з інвалідністю Тернопільщина отримала 4 спецавтомобілі (Відео)

За кошти з держбюджету через Фонд соціального захисту інвалідів придбано 25 спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб та дітей з інвалідністю. Чотири з них працюватимуть у Тернопільській області. Авто отримали Байковецька сільська рада, Шумська, Лановецька міська рада та Теребовлянська міські ради.

 

Спеціальний транспорт облаштований автоматичним підйомником, кріпленням для візків, місцями для осіб, що супроводжують людей з інвалідністю. Послугами таких автомобілів люди з інвалідністю зможуть користуватися безкоштовно.

Попередня стаття

У Кременці водій вигнав пасажирку з маршрутки, бо виступила проти російської попси

Наступна стаття

На Тернопільщині у річку зливали відходи від виробництва

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.