Тернополянин викрав телефон, вдавши, що потрібно сфотографувати документи

У вчиненні шахрайства співробітники Тернопільського  відділу поліції підозрюють 36-річного  жителя обласного центру.  Обманувши 26-річного тернополянина, він викрав у нього мобільний телефон.

 

За словами потерпілого, до нього на вулиці поблизу одного із торгових центрів, де він працює, підійшов чоловік і попросив дати йому телефон, мовляв треба термінового сфотографувати деякі документи.  Тернополянин повірив прохачу, адже неодноразово зустрічав його на вулиці. Проте, коли ґаджет опинився в руках незнайомця, він  просто зник.

 

Спочатку потерпілий сам намагався повернути свій засіб зв’язку, телефонував на свій мобільний, розмовляв зі зловмисником. Проте, коли зв’язок обірвався, звернувся за допомогою до працівників поліції.

 

Поліцейські розшукали підозрюваного. Причетним до протиправного виявився 36-річний тернополянин. Чужий мобільний телефон вартістю майже вісім тисяч він встиг здати до ломбарду.

 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного кваліфікують за статтею 190 ККУ – шахрайство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернополянку пограбували у магазині “Секонд Хенду”, крадійок розшукують (Відео)

Наступна стаття

Жителі Тернопільщини за хвилину можуть перевірити, чи внесені до списку виборців

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.