У Тернополі облаштують новий приватний дитячий садочок

У 2019 році в Тернополі планують розширити мережу дитячих садочків – будуватимуть нові, реконструюватимуть вже існуючі, створюватимуть приватні. Зокрема, комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення про оголошення конкурсу на право оренди об’єкту комунальної власності, а саме нежитлової будівлі (колишнього дитячого садочку №1) на вул. Максима Кривоноса, 7а під  розміщення приватного дошкільного навчального закладуКонкурс на право оренди майна комунальної власності буде оголошений шляхом проведення аукціону в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі».

 

Раніше вказане приміщення було у користуванні Інституту післядипломної педагогічної освіти. Проте, після повернення у 2018 році цього нежитлового приміщення у комунальну власність міста, прийнято рішення про його подальше доцільне використання для дитсадка. Облаштування приватного дошкільного закладу дозволить заощадити кошти з міського бюджету та водночас забезпечити якісним навчанням дітей з мікрорайону «Дружба», де спостерігається нестача дитячих садочків.

 

В подальшому міська рада планує здійснювати виплати компенсації батькам за навчання дітей в цьому приватному садочку.

Попередня стаття

У Тернополі мама розшукує безвісти зниклого сина

Наступна стаття

“Аптеку №78” закриють? Колектив закладу охорони здоров’я просить тернополян про допомогу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.