Коли Садовий стане президентом, – нардеп з Тернополя очолить Міністерство оборони (Відео)


 

Проект “Територія розвитку”

У випадку перемоги на президентських виборах Андрія Садового Міністерство оборони очолить нардеп з Тернополя Тарас Пастух. 

 

Про це заявив Андрій Садовий в ефірі Радіо НВ.

 

На його переконання, міністром оборони має стати людина, яка не лише розбирається в тематиці, але й брала участь у реальних бойових діях.

 

«У нас депутат Верховної Ради Тарас Пастух пройшов війну, у 2014-2015 роках служив у 128 гірсько-піхотній бригаді Збройних сил, яка тримала оборону в Дебальцевому. Сьогодні він очолює підкомітет Комітету Верховної Ради з питань безпеки і оборони. Активно займається захистом військовослужбовців.

 

«Я думаю, це буде гідна кандидатура», – наголосив Садовий.

 

Військовослужбовець розвідувальної роти 128-ої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України (2014). Пройшов гарячі точки у Дебальцеве, Нікішино, “Балу”, Кам’янці, Чернухіно.

 

У жовтні 2014 року був обраний народним депутатом України по 163 виборчому округу (Тернопіль). Усю виборчу кампанію та початок каденції продовжував нести службу на Сході.

 

Член Комітету з питань національної безпеки та оборони Верховної Ради, голова підкомітету з питань ефективності використання бюджетних коштів. Відстоює відкритість оборонного бюджету країни, а саме деталізацію розподілу коштів і оприлюднення витрат.

 

Підтримував ветеранів бойових дій, які відстояли заборону торгівлі з окупованими Росією територіями. До сьогодні веде супровід справ щодо добровольців, яких прокуратура звинувачує у застосуванні зброї під час бойових дій на Сході.

Попередня стаття

Через 10 днів тернопільську аптеку №78 можуть закрити

Наступна стаття

У двох десятків шкіл на Тернопільщині – вимушені канікули через грип

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.