Тернополяни зможуть відвідати Грузію за ID-паспортом навесні

Подорожувати до туристичної країни тепер буде простіше. Кабінет Міністрів України та Уряд Грузії підписали оновлену угоду про взаємне скасування візових вимог на додаток до існуючого безвізу.

 

Угода набирає чинності 1 березня 2019 року. Відтоді взаємні подорожі громадяни України та Грузії зможуть здійснювати на підставі біометричних паспортів – ID-карток. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України.

 

Також у прес-службі уточнюють,  що поїздки між територіями двох держав дозволені виключно прямим авіаційним або морським міжнародним сполученням, а перебувати в Грузії громадяни України зможуть не більш ніж 90 днів на рік.

Попередня стаття

На Тернопільщині людей незаконно утримували в «реабілітаційному центрі» – відбувся суд

Наступна стаття

Тернопільські патрульні планують вимірювати швидкість у трьох напрямках

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.