Легендарний хор імені Григорія Верьовки виступить у Тернополі

Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки 17 березня виступить у Тернополі. Концерт відбудуться у Тернопільському обласному драматичному театрі ім Т. Г.Шевченка. Початок о 17:00 годині.

 

У програмі концерту різножанрові композиції: історичні думи, чумацькі та козацькі пісні з танцями, хорові жартівливі сценки, обрядова лірика, а також оригінальні пісні сучасних композиторів. У більшості із цих творів музика, танець і спів виступають органічним триєдністю.

 

«Відразу в трьох іпостасях – співаків, танцюристів і музикантів – постануть перед глядачами артисти легендарного хору Верьовки, якому в 2018 році виповнилося 75 років. За час існування колектив відвідав понад 60 країн, представив понад тисячу концертів по всьому світу. Мелодика виконання музичних творів, захоплюючі танці хореографічної групи і фольклорна феєрія від віртуозів оркестру народних інструментів зливаються воєдино. Кількісний склад Національного хору становить 158 осіб», – повідомляють організатори заходу.

 

Вартість квитків: 150-350. Квитки онлайн тут: https://kasa.in.ua/hor-im-gverovki#event-map-anchor

 

У глядачів “МедіаТОРа” є чудова можливість виграти два безкоштовні квиточки на концерт легендарного хору імені Григорія Верьовки. Розіграш буде оголошено невдовзі, на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

У Тернополі інспектори з паркування за тиждень винесли 62 постанови

Наступна стаття

Безробітним на Тернопільщині допомагатимуть кар’єрні радники

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.