Безробітним на Тернопільщині допомагатимуть кар’єрні радники

Проект TERNOPILTIME

Від початку цього року при центрах зайнятості України працюють кар’єрні радники. Вони не лише допомагають пошуковцям праці обирати вакансії, а й шукають перспективні варіанти роботи, де можна побудувати успішну кар’єру.

 

Кар’єрний радник працює окремо з кожним безробітним. Цей фахівець стає помічником людини у пошуку хорошої вакансії. Адже в сучасних умовах виникає потреба щодо розширення можливостей для людей, які шукають роботу з урахуванням їхніх індивідуальних потреб, а також їхнього рівня професіоналізму. Кар’єрний радник разом із пошуковцем роботи складають індивідуальний план, цей документ обидві сторони підписують і працюють за ним впродовж тривалого часу”, – пояснює заступник начальника відділу сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості Наталія Стахів.

Як повідомили в обласному центрі зайнятості, кар’єрні радники від початку цього року вже допомогли працевлаштуватися майже півтисячі безробітним. Додамо, вони працюють саме з тими пошуковцями, яким з першого разу не вдається працевлаштуватися.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Легендарний хор імені Григорія Верьовки виступить у Тернополі

Наступна стаття

Один за всіх. Тернополянину, який оскаржує дорогий проїзд, суд відмовив (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.