Для перевезення пасажирів Тернопіль придбав два низькопідлогові автобуси

До Тернополя прибули два низькопідлогових автобуси марки MAN A21 для міських перевезень пасажирів. Придбали їх у чеської фірми «ZEDEXO s.r.o».

 

Великогабаритні автобуси вміщуватимуть понад 80 пасажирів, обладнані двигуном внутрішнього згорання на зрідженому паливі (LPG), є екологічно безпечними та відповідають стандарту Євро5. Після проходження технічного огляду та оформлення документації, транспорт розпочне курсувати вулицями міста на маршруті 1а.

 

Окрім цього, невдовзі до Тернополя мають доставити ще три великогабаритні автобуси MAN A21. Вони розпочнуть працювати на маршрутах після впровадження нової маршрутної мережі.

 

Зараз вулицями міста курсують три комунальних автобуси з європейськими стандартами якості МАН A21 та ще три- ЛАЗ А191.

Попередня стаття

У якому віці приходить кохання (НАЖИВО)

Наступна стаття

На Тернопільщині на автодорозі обвалився міст (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.