Поліція Тернопільщини долучилася до флешмобу «Я бандерівець»

Правоохоронці патрульної поліції Тернополя підтримали флешмоб «Я бандерівець». На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук керівник патрульної поліції Богдан Шевчук зазначив, що служить українському народу і не підтримує заклики «ложись Бандера».

 

“Я – Бандера! Я – офіцер поліції! Я служу українському народу! Я не підримую заклики: “Ложись Бандера”! Я не підтримую захоплень будь-яких будівель! Я захищаю та буду захищати свою країну та свій народ! Дякую.”, – написав Богдан Шевчук.

 

Долучилися до флешмобу також керівник Національної поліції Сергій Князєв, його заступник Олександр Фацевич, керівник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков та перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, а також радник міністра МВС Зорян Шкіряк.

 

Попередня стаття

Один за всіх. Тернополянину, який оскаржує дорогий проїзд, суд відмовив (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі чоловік пролежав мертвим у власній квартирі понад рік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.