Захисники аптеки протестують під стінами Тернопільської міськради (НАЖИВО)


Колектив аптеки №78 вкотре відстоює право на функціонування закладу. Нині люди зібралися під стінами Тернопільської міської ради. Тут о 9:00 розпочалося засідання виконкому, де і мають вирішити долю закладу.

 

Зауважимо, що аптека №78 підпорядковується облраді, а приміщення на вул. Руській, 23 – власність міськради.

У приміщені на вулиці Руська, 23 аптека діяла з 1959 року. Її послугами користувалися вже кілька поколінь тернополян, які важають цей заклад вже частиною історії міста. До неї неодноразово звертаються з безкоштовними та пільговими рецептами учасники АТО, інваліди, онкохворі. Аптека забезпечує інсуліном хворих на цукровий діабет, виготовляє лікарські засоби. І вже в березні мала відсвяткувати Свій 60-річний ювілей. Проте зовсім недавно працівники отримали наказ від виконавчої служби що вже сьогодні потрібно звільнити приміщення.

 

Нагадаємо 8-го лютого Тернопільський міський відділ виконавчої служби за присутності поліції намагався виконати судовий наказ. Тобто виселити аптеку. Завадили цьому тернополяни та депутати облради. На прохання останніх примусове виконання судового наказу відтермінували на десять днів. За цей час обласна рада спільно з міською має вирішити долю аптеки №78. Власне діалог чиновників повинен відбутися сьогодні.

 

Про що домовляться депутати – Перше інтернет–телебачення Тернопільщини МедіаТОР покаже НАЖИВО.

Попередня стаття

У Тернополі чоловік пролежав мертвим у власній квартирі понад рік

Наступна стаття

На Кременеччині знайшли копію фортепіано Шопена

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.