На Бучаччині 22-річний молодик пограбував четвертокласника

На Бучаччині правоохоронці затримали раніше судимого 22-річного жителя райцентру. Молодик пограбував десятирічного хлопчика.

 

Раніше судимого бучаччанина поліціанти помітили на вулиці. Молодик прямував до ломбарду – це і викликало  в інспекторів підозру. Під час спілкування він помітно нервував, а потім зізнався – несе здавати мобільний, який йому передав товариш.

 

Товаришем виявився теж раніше неодноразово судимий за вимагання та наркозлочини 22-річний житель райцентру. Як з’ясувалося, телефон він поцупив у четвертокласника. Напередодні зловмисник у парку попросив у хлопчика мобільний, мовляв, треба зателефонувати. Довірливий школяр віддав молодикові свій мобільний, а той швидко втік.

 

Крадієві інкримінують частину 2 статті 190 ККУ. Вирішують питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Двоє тернопільських комунальників – у реанімації: чоловіки впали з висоти

Наступна стаття

Немає угоди на вивезення сміття – штраф: у Тернополі перевірять жителів приватного сектору

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.