П’ять повітряних куль освітили набережну Тернопільського ставу (Відео)

 

Вчора ввечері п’ять повітряних куль, які світилися, створили справжнє шоу. Так завершили фестиваль повітроплавання “Файне небо”. Під час дійства літали на кулях, змагались у здобутті Червоних воріт та вигравали літній політ.

 

Як інформує “Терен“, польоти могли замовити тернополяни з нагоди Дня закоханих. Така розвага коштувала 3 тис. гривень. Організатори пояснюють, що ціна обумовлена витратами на газ та амортизацію кулі, яка коштує 50-55 тис. євро і має термін використання –  500 годин.

 

Окрім розважальних польотів у Тернополі зібрались професійні повітреплавці. Вони мали ціль – потрапити у конструкцію Червоних воріт посеред таву мішками з піску.

 

-Мене тішить, що ми у місто затягнули такі події, – пише організатор Тарас Ковальчук. –  А ще більше тішить, що місцевий бізнес розуміє та підтримує розвиток туризму не тільки на словах, але і на діях, разом ми зможемо набагато більше. Ще раз усім величезне дякую за допомогу та підтримку!

 

Фестиваль у місті повторять влітку – 28-30 червня. Тож тернополяни ще будуть мати можливість спробувати екстримальну розвагу.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині прихильники МП погрожують за перехід до української церкви (Відео)

Наступна стаття

У Суражі на Тернопіллі тисяча вірян вперше молились українською (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.