Пенсіонери і молодь Чернелева-Руського Байковецької ОТГ зійшлися в інтелектуальному двобої (Фото)

Шашки і шахмати – для інтелектуалів, і теніс – для активних: у селі Чернелів-Руський Байковецької ОТГ відбувся “Спортивний вечір села”. Випробувати удачу, показати таланти та позмагатися за кубок переможця міг кожен бажаючий. Директор місцевого Будинку культури Людмила Мита каже, такі заходи об’єднують людей, вчать взаємодіяти. Жінка переконана, молодь повинна розвиватися, відчувати себе потрібною у суспільстві та бути дотичною до усього, що відбувається навколо.

 

“Наші діти – талановиті. Сьогодні випробовували свої сили у спортивних іграх. Тішуся, що у них є така можливість і що вони її використовують. Сподіваюся, що в подальшому молодь все більше долучатиметься до різних ініціатив. А ще в селі вже кілька років діє свій вертеп, який щораз дивує виступами жителів Тернопільщини. Діти хочуть і можуть. Головне – це робити для їхнього розвитку все від нас залежне. Звісно, багато що залежить і від фінансування.”, – каже директор Будинку культури у с. Чернелів-Руський Байковецької ОТГ Людмила Мита. 

 

“Спортивний вечір села” стартував о 16:00 годині. Тривав кілька годин. Жоден з учасників не хотів поступатися своєму опоненту. Проте, переможець із кожної дисципліни все ж один, їх визначила майстерність. Найкращі отримали грамоти і кубки.

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

У Тернополі юні флорболісти змагаються за першість (Відео)

Наступна стаття

Коридор школи на Тернопіллі прикрасили квітами-гігантами (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.