У Тернополі юні флорболісти змагаються за першість (Відео)

На майданчику змагаються дві флорбольних команди Тернополя. Вправно і старанно забивають у ворота пластмасові м’ячі. Ця гра – не товариський поєдинок для юних тернополян. Сьогодні важливий етап у їхній кар’єрі. У місті – третій тур чемпіонату України з флорболу.

За грою з другого поверху спостерігають батьки. Мама Володі, учасника команди «Вікторія», уже третій рік вболіває за сина, каже, переживає за кожен момент у матчі.

 

– Найхвилююче коли пасують один одному, або коли б’ють по штанзі і не виходить, вони самі розчаровані і ми теж, – каже мама учасника флорбольного клубу «Вікторія» Олена.

 

Підтримує дух своїх доньок, учасниць «Шторму» і пан Юрій. Тримає кулаки, бо змагаються дві найсильніші місцеві команди.

– Аліса і Кіра грають у флорбол уже третій рік. Ми з дружиною об’їздили всю Україну, де вони там і ми, бо Шторм, найкращий клуб у флорболі, вболівайте разом з нами, – каже батько учасниць флорбольного клубу «Шторм» Юрій.

 

З величезним відривом гравці флорбольного клубу «Вікторія» здобули перемогу у поєдинку. Хлопці сімнадцять разів потрапили у ворота команди-суперника.

– Перший тайм був складний, ми трохи хвилювалися, думали, що програємо, але ми почали забивати, забивати й забивати, – ділиться враженнями учасник флорбольного клубу «Вікторія» Ростислав.

– Мені сподобався останній гол, коли Максим паснув Ростіку, потім Ростік паснув до нього і Максим забив в пусті ворота, – розповідає учасник флорбольного клубу «Вікторія» Олександр.

 

Гравці «Шторму» зізнаються, завадила невпевненість. Тож наступного разу більше віритимуть у свої сили.

– Ми зірвали тактику, спочатку пішли в напад, а потім у нас зірвалася захист, вони почали робити атаку і ми програли, – учасник флорбольного клубу «Шторм» Мар’ян.

 

У третьому турі чемпіонату з флорболу борються за першість сім команд з Тернополя, Новояворівська і Львова. У перший день змагань лідирує флорбольний клуб «Вікторія».

 

– Дуже класні матчі, дітки всі прогресують, показують хороший флорбол, показують високий рівень флорболу. Тернопільська Вікторія йде на першій сходинці, зразу за нами на два бали відстає команда Янтар, але завтра буде вирішальний матч, хто ж все-таки вийде з першого місця, – каже організатор змагань, керівник флорбольного клубу «Вікторія» Михайло Королик.

 

Уже в травні найсильніші флорбольні команди зі всієї України здобуватимуть чемпіонство у Луцьку.

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

У Суражі на Тернопіллі тисяча вірян вперше молились українською (Відео)

Наступна стаття

Пенсіонери і молодь Чернелева-Руського Байковецької ОТГ зійшлися в інтелектуальному двобої (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.