У Тернополі іноземець пограбував дівчину, опісля зачинив у квартирі

У Тернополі поліціанти затримали іноземця, який пограбував місцеву жительку. Про злочин у поліцію повідомила 29-річна потерпіла. Вона розповіла, що у неї відібрали золоті вироби та мобільний телефон. Збитки оцінила у десять тисяч гривень.

 

За словами потерпілої, на одному із сайтів вона познайомилася з іноземцем та запросила його до Тернополя. Останній приїхав з товаришем та поселилися в орендованій квартирі. Під час одного із візитів чоловік силоміць відібрав у дівчини золоті прикраси та мобільний телефон. Свою жертву замкнув у квартирі та втік. Потерпіла почала кричати та стукати у двері. Мешканці будинку викликали працівників поліції, які допомогли дівчині звільнитися з помешкання.

 

Дівчина надала правоохоронцям інформацію про зловмисника та його транспортний засіб. Інформацію передали черговим нарядам. Спрацювали оперативно – автомобіль підозрюваного зупинили у Чорткові.

 

Причетним до грабунку виявився  29-річний житель Азербайджану. У нього вилучили майно потерпілої. З’ясувалося, чоловік лише декілька днів тому перетнув кордон України.
Підозрюваного затримали згідно статті 208 КПК. Щодо нього  розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 ККУ – грабіж. За вчинене йому загрожує від чотирьох  до шести років позбавлення волі. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Клієнти ПриватБанку зібрали 50 тисяч на порятунок тернополян від кору (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни просять не зрубувати живі дерева (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.