П’яні водії продовжують їздити вулицями Тернополя

Три випадки керування у нетверезому стані зафіксували в ніч з 20 на 21 лютого тернопільські патрульні. Двоє із трьох керманичів відмовилися пройти огляд на визначення стану сп’яніння за допомогою алкотесту.

 

Першим водієм, якого зупинили поліціанти, виявився 35-річний власник автомобіля AUDI A6.  У чоловіка був різкий запах алкоголю з порожнини рота та нечітка мова. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння за допомогою алкотесту «Драгер» він відмовився в присутності двох свідків.

 

Іншого керманича зупинили на вулиці С. Будного. Автомобілем марки DAEWOO LANOS кермував 44-річний чоловік. Під час спілкування поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння у найближчому медичному закладі, – 1, 54 проміле, що практично у 8 разів перевищує допустиму норму.

 

Водія автомобіля Mercedes Benz Vito патрульні зупинили на вулиці Карпенка. 39-річному водієві запропонували пройти освідування – він відмовився у присутності двох свідків.

 

У всіх випадках на водіїв інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння). Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині на хабарі затримали митного брокера

Наступна стаття

На Сході від кулі снайпера загинув житель Чортківщини, батько двох донечок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.