У Збаразькому замку до бою готуються лицарі (Відео)

Велич замків Тернопілля. Аби відтворити древню епоху лицарі клубу історичної реконструкції «Збаразький гарнізон» готуються до бою.  Бійці одягають важкі обладунки та налаштовуються на поєдинок.

 

– Показуємо бої і костюми. Саме так все виглядало у Середньовіччя, – розповідає керівник клубу Тарас Леземезюк.

 

Лицарі зізнаються обладунки зав важки понад 10 кілограм. Тому аби звикнути до них, доводиться одягати задовго до бою та налаштовуватись.

 

– Мій костюм важить 15 кілограмів. Спочатку не звично носити його, а згодом привикаю, – каже учасник клубу Андрій Верхола.

 

Перший бій лицарі покажуть вже завтра, 22 лютого у Збаразькому замку. Так святкуватимуть 25 років з дня створення Національного заповідника «Замки Тернопілля». Також обіцяють цікаву програму: виставкові заходи. Відкриття нової зали замку тощо.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині розшукують 38-річного жителя Старих Петликівців

Наступна стаття

Міст, який обвалився на Тернопільщині, відновлять до літа (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.