Тернопільський Центр обслуговування громадян «Документ» переїхав (Відео)

Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» переїхав. Установа функціонувала на вулиці Руська, 17 впродовж 6 років. Відтепер ж громадян прийматимутьза адресою вул. Йосипа Сліпого, 7, торгівельний центр «Атріум».

 

Рішення про переїзд у ДП “Документ”  пояснили великим попитом тернополян на закордонні паспорти та бажанням покращити умови надання послуг. Досі центр обслуговував близько двохсот осіб щодня. Тепер ж завдяки модернізації приміщення ця кількість, прогнозують, зросте до трьохсот.

 

У новому приміщенні встановили 8 робочих місць. На 3-му поверсі люди подаватимуть документи на отримання послуги, а на 4-му – отримуватимуть їх вже готовими.  Працюватиме тернопільський центр по буднях з 9:00 до 18:00 без перерви на обід, у суботу з 9:00 до 17:00 години. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» переїхав!

Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» переїхав!

Опубліковано Поліція Тернопільської області Вівторок, 26 лютого 2019 р.

Попередня стаття

    «Доступні ліки»: понад 200 медпрепаратів за зниженими цінами

Наступна стаття

Жартують всі. Найдотепніші команди гумористів змагатимуться за кубок Ліги Сміху Тернопіль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.