Можна погодувати й обійняти. До Тернополя їде контактний зоопарк (Фото)

 

Вперше до Тернополя їде контактний зоопарк. З 28 лютого до 24 березня у торговому комплексі Райцентр можна буде погладити, погодувати і сфотографуватися з тваринами.

 

Майже 40 різних кроликів, єнотів, сурикатів, карликового оленя, кенгуру, морських свинок, мусанга й африканських равликів привезуть з Харкова. Тернополяни зможуть не лише подивитися з-за сіток, а й погладити, взяти на руки та обійняти. Також є можливість нагодувати їх кормом. Однак у зоопарку зазначають, іноді тваринки можуть не з’їсти усіх смаколиків з рук відвідувачів, кажуть, за ними добре доглядають і годують тричі вдень.

 

Усі тварини привітні та не бояться людей. Єдиний, кого не дозволяють брати на руки – мусанга (малайська пальмова куниця, яка відома своєю роллю під час виробництва сорта кави «копі-Лувак», -авт.). Він може бути агресивним і кусатися. Працівники зоопарку розповідають, що найбільші улюбленці відвідувачів – єноти та сурикати. Вони до вподоби дітям.

 

Зоопарк можна відвідати й великими групами людей, а також організувати екскурсію для класів зі школи. Виставку пухнастиків та африканських равликів можна буде відвідати щодня. Вхід для дорослих – 60 гривень, дитячий квиток – 50. Для дітей до трьох років вхід безкоштовний.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

У Затоці згоріла базу відпочинку, яка належить тернопільському підприємству

Наступна стаття

Правила та умови зарахування дітей до тернопільських садочків

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.