Відсьогодні тернополяни можуть подорожувати до Грузії без закордонного паспорта

Від сьогодні в Грузію по ID-картці. З 1 березня набрала чинності оновлена Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Грузії про взаємне скасування візових вимог. На додаток до існуючого безвізу запроваджуються взаємні поїздки громадян України і Грузії на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), що містять безконтактний електронний носій. – Про це повідомили в МЗС України.

 

Відповідно до угоди, громадяни України і Грузії можуть перебувати на території держави іншої сторони без віз протягом 90 днів щороку на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), яка містить безконтактний електронний носій.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

П’яний винуватець ДТП намагався підкупити тернопільських патрульних (Відео)

Наступна стаття

Проти мене ведуть брудну кампанію, яка закінчиться після виборів, – А. Гриценко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.