Проти мене ведуть брудну кампанію, яка закінчиться після виборів, – А. Гриценко (Відео)

https://www.youtube.com/channel/UCpJMzsZ7fALt6LJT0duwHFw/videos

Звинувачення Тимчасової слідчої комісії у підриві обороноздатності держави Анатолій Гриценко називає наклепом. Каже, ця брудна історія закінчиться разом із виборами. Під час прес-конференції на Тернопільщині лідер партії “Громадянська позиція” зазначив, що звинувачення почалися одразу, як тільки створили так звану “Комісію Гриценка”. У відповідь на бездоказові звинувачення політик подав до суду і виграв його.

 

Зараз, згідно з рішенням апеляційного суду, всі звинувачення на адресу Анатолія Гриценка визнані неправдивими. Кандидат у президенти заявляє, що готовий надати у письмовій формі відповіді на всі запитання тимчасової комісії, якщо вони є.

 

– Ще коли вони тільки створили комісію, назвали прізвищем Гриценка і одразу почався наклеп. Я терпів якийсь час, а потім подав до суду та виграв. Є рішення, де йдеться, що все, що вони поширюють — це брехня. Проте звинувачення продовжуються. Але я поважаю парламент як державний інститут, тому якщо комісія має до мене питання і надішле письмово, я знайду час і чітко дам їм письмову відповідь з підписом.

 

Вперше інформація, що я все знищив, все розікрав і зруйнував, з’явилися під час виборів 2014 року — 5 років тому. Питання: чому я не в тюрмі? Друге, чому жодної справи не порушили за 5 років. Жодного разу не надали докази. Очевидно, що це все — фальш, який немає жодних підстав. Ця брудна історія закінчиться разом з виборами, – заявив Анатолій Гриценко.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Відсьогодні тернополяни можуть подорожувати до Грузії без закордонного паспорта

Наступна стаття

  До ПЦУ приєдналося ще три парафії на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.